Bandexamens, Toernooi Middelstum, Clubkampioenschappen en barbecue

 

Het einde van het seizoen komt al weer in zicht, en zoals ieder jaar zijn er weer veel activiteiten.

16 juni zullen de bandexamens weer plaatsvinden, in principe mogen alle judoka’s tot de blauwe band deelnemen aan de examens tenzij de trainer anders beslist. De uitnodiging voor deelname word apart mee gegeven.

Op 23 juni houden wij onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Deze vinden plaats tijdens de gewone lesuren. Wij hopen natuurlijk dat iedereen hier aan mee doet, maar stellen het op prijs dat als je niet meedoet je dat even doorgeeft aan Angelique bij de les of via de mail. fenavrijma@ziggo.nl De clubkampioenschappen worden betaald door de club, dus er zijn geen extra kosten aan verbonden.

2 juli is er nog een opstap toernooi in Middelstum. De judoka’s uit Middelstum komen altijd graag naar Winsum, en wij zouden het erg leuk vinden als wij met een grote groep judoka’s naar Middelstum gaan. De uitnodiging kan je minitoernooi middelstum.

Op 7 juli houden wij onze jaarlijkse barbecue. Deze dag is er dus geen les, maar verplaatsen wij ons naar de kantine van voetbalvereniging Hunsingo. Deze bevindt zich achter het zwembad in Winsum. De kosten voor de barbecue bedragen € 6,50 per persoon, en introducees zijn van harte welkom. Het aanmeldingsstrookje staat onderaan deze brief. De barbecue begint rond 17.30 uur, en uit de activiteitenpot vullen wij de kosten aan. Klik hier voor het opgaveformulier.

14 juli is dan alweer de laatste lesdag. Deze dag sluiten wij traditiegetrouw af met een inloop  les. Iedereen is welkom van/tussen 17.00 tot 19.00 uur.

Wij hopen een ieder bij de activiteiten te zien.

Het bestuur en trainer.